21 Mar 2016

GENÇLİĞİMİ YİTTİ MASALARINIZDA

''bunlarla büyüdük biz. ismet özel, hayrettin karaman, ahmet davutoğlu ve yusuf kaplan. medeniyeti yeniden inşa edeceklerdi. emperyalistlere ve toplum düşmanı yerli uşaklarına hadlerini bildireceklerdi. zaten batı'da ilim irfan bitmişti filan. şimdi düşünüyorum da keşke tarkan dinleyip maç muhabbeti filan yapsaymışız. koca gençliği nelerle geçirmişiz. gerçi o zamanlar bu kadar saçmalanmıyordu sanki, ya da biz mi saftık? '' easygoing-ekşisözlük



Doğru söze ne denir !?

Hakan Albayrak'ta bugünkü yazısında İranlı bir gazetecinin makalesine atıf yaparken lafı 'halifemiz olaydı böyle olmazdı' ya getiriyor. 

Hep Atatürk yüzünden bunlar :-)) kaldırdı halifeliği ümmet başsız kaldı. Ah bi halifemiz olaydı neler yapacaktık ama ?!

MOdern zaman müslümanlarının üretebildiği tek model İŞİD'tir(maalesef). Bugün İŞİD'te çok kan dökücü re rö diyen cambaz müslümanların hayallerinde yaşattıkları bunun lıght halidir. Ufku bu kadardır bu kadar dardır.

Benim beş yaşındaki oğlum Yusuf Kaplan'dan daha mantıklı şeyler söyleyebilir eminim. Çok uzun zaman oldu okumayı bırakalı çünkü kalbim dayanmıyor sonuna kadar okumaya.

Bir de bugünün paralelci komisyoncusu dünün devrimci islamcısı Ali Bulaç var. Medine Vesikası diye kafamızı sikmişti 90'lı yıllarda.(bugünden bakınca yorumum bu o gün matah bişey söylüyomuş gibi okuyorduk).

Tayyibin ölmesini bekleyen çaresiz ve umudunu yitirmiş muhalefet gibi Batı'nın çökmesini bekleyen çaresiz ve umudunu yitirmiş bir müslüman kitle var. Rusyanın çöktüğü yıllarda bu ABD ne zaman yıkılacak diyen bir hacı abimiz vardı. Umut fakirirn ekmeği işte o çökse bu yıkılsa mehdi gelse bir halifemiz olsa. BUgünkü müslümanların hali pür melali budur.

Ne cacık ne turşu bildiğin kart hıyar...Kargalardan başka müşterisi olmayan  hasadı yapılmış tarla artığıdır bilumum islamcılar..

Dost acı söyler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder