29 Mar 2016

BEYİN BEDAVA





Ntv'de Okan Bayülgen'in sunduğu benim bildiğim türk tvlerinin ilk ve tek popüler fikir,zikir ve bilumum beyin faaliyetlerini içeren bir program vardı. İsmi de ''beyin bedava'' ydı.

Beyin bedavaydı lakin içini doldurmayı Yaratıcı biz fani kullarına bırakmıştı ve trajedinin başladığı yerde burasıydı. İnsanlık denen tasarımın pek çoğu beynin sadece bedava kısmını kullanmakla iktifa etmiş kaçak kat çıkmakta pek mahir olan bu zevat bir türlü alt beyinden çıkıp üst beynini inşaa edememişti.

Bu haliyle beyinsiz deniz analarından pek bir farkı kalmayan bu insanlık müsveddeleri marketlerden alırcasına hazır fikirleri alıp tüketmeyi asli vazifesi olana, akletmeye tercih etmiştir. BU haliyle zamanımızda AVM leri doldurmasına da şaşmamak gerektir. Kendine ait bir anlam alanı inşaa etmek yerine hazır sunulanı tüketmenin konforlu kolaycılığı şeytani bir durumdur. 

BU kesin inanaçlılar , çitler ardındaki sürüler gibi kendilerini kapattıkları kah dini kah ladini alanlarda    hayat sürmekte ve ötekinin alanı ve o alanda olup biteni toptan reddetmektedir. Siyaset dediğimizde tam bu alanlar üzerinden inşaa olunmakta ve hiçbir sahiciliği kalmamaktadır. Böylece siyaset çözüm üreten değil ötekinin alanını işgal eden bir tür kavga alanı olmaktadır. 

Bütün bunların sonucunda gerçeklik muğlaklaşmakta  hatta çoğu kere iğdiş edilmektedir. Ortaya çıkanda tam bir kör dövüşüdür.

Bütün bu aptallığın neticesinde tümüyle siyaset dışı olan , bir çocuğun bir yetişkin pedofili hastası tarafından taciz ve tecavüze uğraması siyasi kavga malzemesi olmaktadır. 

Sen de ben de beynini kullanan olarak , bahtsız bedeviler gibi bu sürülerin caniliğine maruz kalıyoruz.

Yeter bu kadar ben zaten biliyorum o zaten okumuyor.

Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder