21 Eki 2014

VURUN TÜRKÜN KAFASINA

Söylem şu; duvara tosladınız,sığ politikalarınız iflas etti,dünya kıçıyla gülüyor, akrabalarımız orada katledilirken nasıl sessiz kalabiliriz ..vs..

Amerikan siki yemekten orospuya dönmüş kafalara göre yerellik aptallık oleyor.. Biz kim oluyoruz da ABD'ye kafa tutuyoruz. BM'de atıp tuttuk ta ne oldu..

Aziz kardeşim herhalde senin kadar onlar da ABD'nin gücünü hesap edebiliyorlar o kadar aptal değiller.. O kadar aptal olsalardı çoktan Suriye'ye girerlerdi.

İŞİD, ABD'li ve İngiliz gazeteci kılıklı ajanların kafasını kesene kadar bir şey değildi. Ondan sonra birden terör örgütü oldu..

Şimdi olay şu; önce niyet önce ne yapmak istediğini söylersin..Söylemini değiştirirsin ki olaylar da değişmeye başlasın.. Kişisel gelişim metodlarında ilk önce o rahatsız edici durumu yaratan psikolojiden kurtulmak için söylem ve niyet değiştirilir ki hayat ve amel değişsin...

Deli Petro'nun hayat hikayesini okuyun...

Benim öngörüm şuydu yıllar öncesinden (duru görü de diyebilirsiniz; Müştak Baba'nın beyitlerinden yola çıkarak 2015-2018 aralığında Kuzey Irak ile Suriye'nin Türkiye ile birleşeceği savı da benim ön görümü destekliyor) Türkiye ,Irak'taki kürtleri destekleyerek orada bağımsız bir kürt bölgesi inşaasını sağlamalı ve ilerleyen süreçte bu bölge ili gevşek bir federasyon kurulmalıydı. Çünkü ,kürtlerin türklerden başka dostu yok ve şansı da yok..Kürtler ,Türkiye'siz bir bağımsızlık hayal ediyorlarsa fena halde yanılıyorlar.. 

Şunu söyleyim,eğer PKK terörü yaşnrmasaydı bu ülkede şu anda Irak ve Suriye'deki kürtleri korumak için Türkiye taşın altına elini koyardı. Fakat iç politik dengeler açıkça bazı şeylerni yapılmasını zorlaştırıyor..

Arkadaş aylar önce söylemiş miş bakın sonunuda Amerika PKK'ya silah yardımı yapıyor diyor.(Fatih Altaylı oluyor bu arakdaş) Eee derim ben de.. Amerika dünyadaki bütün teröristleri destekler işine yaradığı zaman..Bugün başına ödül koydukları El-Kaidecileri eğiten kendileri değil mi ? Komünistlerle savaşırken iyiydi.

Farkındaysanız  on yıldır milli silah sanayii kurulmaya çalışılıyor. Milli gemi milli tank milli İHA milli savaş uçağı milli askeri uydu milli piyade tüfeği milli askeri teçhizat vs..Cumurbaşkanı boşuna bağırmıyor milli araba milli yazılım diye..

Yani demem şu ; bir yandan söylem değiştirilirken bir yandan da alttan alta bu söylemin eylem altı yapısı oluşturuluyor..Yani Fatih Altaylı'nın üfürmesi gibi o kadar da havaya konuşulmuyor. 

Sanıyor musunuz ki siz Tayyip Erdoğan gece yattığında bunların hesaplarını yapmıyor..

Evet Mısır'da Türkiye İngilizlere kaybetti,Suriye'de Esad'ı deviremedi şimdilik,ABD'nin bölgede cirit atmasına katlanmak zornuda kalıyoruz,İsrail'e henüz diş geçiremiyoruz fakat bunlar şimdilik böyle...Türkiye şunu diyor ama ben bütün bunları değiştireceğim...(yerli Batı uşakları bundan rahatsız tabiki onlar AB ye girelim AB bize girsin derdinde öbürü dünya gücü olma derdinde) 

Bizim yerli İngiliz uşakları da tabi ya kolaydı diyor.. Duvara tosladın diyor.. Battın bittin diyor...

Bir sürü dalyarak ta İngiltere ve ABD'de demokrasi ve özgürlük var sanıyor.. Oralardaki özgürlük nefsaniyete özgürlüktür.. Sisteme karşı çık bakalım ne oluyor ?? Snowden Rusya'ya sığınmak zorunda kaldı. Bu olayı yazan gazeticeler de Brezilya'ya..

Belki Erdoğan'a nasip olmaz ya da bizim kuşağa bilemem ama er ya da geç ABD ve İngiltere bu bölgeden sökülüp atılacak hepmiz göreceğiz bunu yaşarsak..Ne Suud rejimi ne de körfez kumarhaneleri kalacak.. Ne de İsrail...Bunu da Türkiye yapacak kendi milli gücü ve milli silahlarıyla...

Elin ABD'si bunu görüyor ve tedbir alıyor da size ne oluyor Türkiye'li beyazlar...???

Atatürk'ün dediği gibi; GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder