10 Eki 2014

ENGLAND MADE ME












Yukarıdaki haritada İngilizler tarafından işgal edilen coğrafyaları görüyorsunuz. İngilizler bir dönem dünyanın 1/3 ünü işgal altında tutuyorlardı. Yaptıkları katliamların haddi hesabı yok. Ama bugün bakıyorsun herkes İngiliz hayranı. İngiltere ve ABD deyince akla demokrasi geliyor. 50 sene kaldıkları Kıbrıs'ta bile bizden daha çok seviliyorlar trafik bile soldan akıyor..Bu nasıl bir iş ya ?. Bu nasıl bir göz boyama ustalığı ? Kimsenin burun kanamadan 400 yıl idare ettiğimiz peygamber varisi diyerek el üstünde tuttuğumuz vergi bile almadığımız müslüman arap topraklarında bile bizden daha çok seviliyorlar.. Türkler barbar İngiliz medeni..

Adamlar eski sömürgeleri ile birleşip kendi olimpiyatyarını yapıyorlar(commonwealth) . Dünyanın yarısı ingilizce konuşuyor.. Osmanlının 400 yıl idare ettiği topraklarda Osmanlı ismi küfür olarak kullanılıyor. Sadece Türkler türkçe konuşuyor.. Dillerini,kültürlerini ezberletmişler bütün dünyaya.. 

İstanbul'u işgal eden onlar,Çanakkalede binlerce askerimizi öldüren onlar,Yunanlıları üstümüze salan onlar, başımıza envai çorap ören onlar ama memlekette herkes İngiliz hayranı.. Bu nasıl oluyor yaa.???

Ortadoğnun anasını siken onlar ceremesini çeken biz.. Hesabı ödemek hep bize kalıyor.. Aha gene hesabı bize ödetmek istiyorlar.. 

Suriye ve Irak'ı sanki Türkiye bu hale getirmiş gibi herkes bizden hesap soruyor..

Çıldırdım ya üç gündür.. 

Dünyanın günah keçisiyiz amına koyim...

Her boku ingiliz sıçsın üstüne basan bize kızsın ohh ne ala...

Sikersen seviliyorsun işte...Domalttığını sikeceksin demekki bu dünyada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder